13 Ekim 2014 Pazartesi

Rojava'da savaşan MLKP'lilerden Paramaz için mesaj


Rojava'da savaşan MLKP'li savaşçılar, Kobanê'de ölümsüzleşen Paramaz Kızılbaş için bir mesaj gönderdi, "Rojava'daki MLKP savaşçıları olarak bu destansı direnişi büyütmeye, kanımızın son damlasına kadar savaşmaya yeminliyiz. Onurdan, vicdandan Serkan'dan, Suphi'den ve Kobanê'den yana olanlara çağrımızdır; gelin, halklarımızın kanıyla tutuşan direniş halayımıza katılın" dedi.


 

Rojava'da savaşan MLKP'li savaşçıları, Kobanê'de yaşamını yitiren MLKP savaşçısı Suphi Nejat Ağırnaslı (Paramaz Kızılbaş) için bir mesaj gönderdi. Mesaj şöyle:

 

"Direnişin kalesi Kobanê bir evladını daha bastı bağrına. Yüzünü devrime, onura, vicdana ve halkların kardeşliğine dönen Suphi yoldaşın iradesi ve cüreti oldu Kobanê. Suphi yoldaş Serkan Tosun yoldaşın Serêkaniyê'de tutuşturduğu direniş halayına Kobanê'den uzattı elini. 

 

Rojava'daki MLKP savaşçıları olarak bu destansı direnişi büyütmeye, kanımızın son damlasına kadar savaşmaya yeminliyiz. Onurdan, vicdandan Serkan'dan, Suphi'den ve Kobanê'den yana olanlara çağrımızdır; gelin, halklarımızın kanıyla tutuşan direniş halayımıza katılın. Umutlu bir geleceği hep beraber kuralım. Zafer, direnen Rojava'nın olacaktır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder