30 Temmuz 2015 Perşembe

Türk savaş uçaklarının gerilla alanlarına bombardımanı sürüyor

Türk savaş uçaklarının Medya Savunma Alanları üzerindeki hareketliliği devam ediyor. Savaş uçaklarının Zap, Metina, Xakurke, Haftanin ve Gare alanlarını bombaladığı bildirildi.

Savaş uçaklarının bugün gündüz saatlerinden itibaren Medya Savunma Alanları'na bağlı Zap, Metina, Xakurkê ve Haftanin alanlarını vurduğu kaydedildi. Saat 19:00'dan itibaren Gare'ye yönelik bombardımana başlayan savaş uçaklarının bölgedeki hareketliliğinin halen devam ettiği kaydedildi.
Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre Haftanin alanında öğleden sonra başlayan bombardıman yaklaşık üç saat boyunca aralıksız bir biçimde devam etti. Havanın kararması ile birlikte Gare alanına yönelik bombardımana başlayan savaş uçaklarının bölgedeki hareketlilik ve bombardımanlarının halen devam ettiği bildirildi.
Gare alanında başta Yekmale ve Çemşerit köyleri ve çevresi olmak üzere birçok alana bombardıman düzenlendi.
Zap, Gare, Metina, Haftanin ve Xakurke'de meydana gelen hava saldırılarının sonuçlarına ilişkin detaylı bir bilgi alınamazken, Gare alanındaki savaş uçağı hareketliliği ve bombardımanların şu saatlerde de devam ettiği öğrenildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder