31 Ağustos 2015 Pazartesi

Kartal: Kürt halkı her zamankinden daha fazla özgürlüğe yakındır

Fransa’nın Evry ve Melun demokratik halk merkezleri ortaklaşa düzenlediği halk toplantısında konuşan Kongra Gel Eşbaşkanı Remzi Kartal, “HDP’nin daha güçlü ve başarılı çıkması için tüm halkımız çok duyarlı bir şekilde katılım sağlanmasını, ilk defa Kürdistan’ın dört parçasında kahramanca fedai bir ruhla mücadele eden özgürlük hareketinin her zamankinden daha fazla özgürlüğe yakındır” dedi.


Evry ve Melun demokratik halk merkezlerinin ortaklaşa düzenlediği halk toplantısında konuşan Kongra Gel Eşbaşkanı Remzi Kartal, Ortadoğu’da ve Kürdistan’da yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dünyada insanlık değerlerinin savunucusu olan Kürt Özgürlük Hareketi’ni ahlaki ve politik toplumun inşasını adım adım büyük bedeller ödemesine rağmen, gerçekleştirdiğini vurguladı.
1 Kasım 2015’te yapılacak seçimlerde “HDP’nin daha güçlü ve başarılı çıkması için tüm halkımız çok duyarlı bir şekilde katılım sağlanmasını, ilk defa Kürdistan’ın dört parçasında kahramanca fedai bir ruhla mücadele eden özgürlük hareketinin her zamankinden daha fazla özgürlüğe yakındır” dedi.
Toplantı “Biji Serok Apo” sloganlarıyla sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder